Hôtel des Roches  ***

 Cugnon sur Semois.

Restaurant - Terrasse 

  Carte d'AUTOMNE.

  

  Entrées : 

 

Terrine de gibiers maison, pickles de légumes et notre chutney de fruits sec. 
Croustillant aux champignons des bois, œuf à 63°et huile de noix. 
Tartine au perdreau et son foie gras poêlé. 
Nos croquettes de fromage d’Orval.    
La tatin de figue de ''Caromb'' au foie gras confit. 

 


Plats : 

 

Filets de truite d’Angélique Gillet, champignons des bois et noisettes.
Filet de marcassin, sauce aux épices chaudes et airelles.
Civet de biche à l’ancienne. 
Suprême de pintade à la sauge et lentilles Beluga.
Médaillon de lentilles et fêta.  

Tous nos plats sont accompagnés de légumes d’automne cuisinés.  

 

Desserts :
   
Poire caramélisée, miel  et gingembre.
Coupe brésilienne caramel beurre salé et noisettes torréfies caramélisées.  
Nougat glacé au miel de fleurs d’Ardenne.
Riz au lait parfumé a l’orange.
Verrine de chocolat, mascarpone et croustillant.

 

 


 

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Composez-vous même votre menu 

 

1 entrée 16.00 €

1 plat 28.00 €

1 dessert 8,00 €

 

Entrée - plat - dessert 46.00 €

Entrée - plat 43.00 €

Plat - dessert 36.00 €

 

Entrée - entrée 32.00 €

Entrée - dessert 24.00 €  

Herfst kaart :

                                  Herfst kaart 2023 :

 

Voorgerechten : 

 

Huisbereide terrine van wild, groentepickles en chutney van gedroogd fruit.              
Fricasee met bospaddestoelen, ei op 63°en notenolie. 
Boterham met patrijs  sneetje gebakken eendenlever.
Onze orvalkaaskroketten. 
Vijgentatin van ''Caromb'' met gekonfijte foie gras. 


Hoofdgerechten :

 

Forelfilet van kwekerij van Angélique Gillet, bospaddestoelen en hazelnoten.                     
Everzwijnfilet, warm kruidensausje en bosbessen. 
Hindestoofpotje op traditionele wijze. 
Parelhoenfilet met salie, Beluga linzen.        .                                                                        
Linzenmedaillon met feta. 

Al onze gerechten worden met bereide herfstgroenten geserveerd.

 

Huisbereide nagerechten : 


 Gekarameliseerde peer met honing en gember.
Bresilienne met huisbereide karamel met gezouten boter en hazelnoten.
Nougat glacé met ardeense bloemenhoning 
Rijsepap met sinaasappel.
Verrine van chocolade, mascarpone en krokant. 

Stel uw eigen menu samen 

 

                

1 Voorgerecht, 16,00 €

1 Hoofdgerecht 28,00 €

1 Dessert 8.00 €    

 

1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht + 1 dessert 46.00 €  

1 Voorgerecht + 1 Hoofdgerecht 43,00 €

1 Hoofdgerecht + 1 dessert 36,00 €         
        

1 Voorgerecht + 1 Voorgerecht 32,00 €                                                      

 1 Voorgerecht + 1 dessert 24.00 €