Carte Printemps 2018

PRIX

 

  Stel uw eigen menu samen 

 

  1 Voorgerecht                                                      16.00€

  1 Hoofdgerecht                                                    22.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht                           32.00€

  1 dessert                                                                8.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht + 1 dessert         37.00€

  1 Hoofgerecht + 1 dessert                                    28.00€

  1 voorgerecht + 1 dessert                                     23.00€                                     

 

 

                      zomerkaart 2018

 

 

Voorgerechten :


Streekham, ardeense mozzarella en krokante sla

Marbré van eendenlever, gebriocheerde toast, vijgenconfituur en pistachenoten (+ 3€)

Rundscarpaccio  met rucola parmezaan en kappertjes                                                     Rundscarpaccio met rucola en zomertruffels (+3.€)                                                        Eitje op 63°, truffelemulsie met parmezaanse kaas                                   Huisbereide orvalkaaskrokketten 

 

Hoofdgerechten :

 

Suprême van parelhoen met morieltjes bereide quinoa en linzen

Gamba’s met verse pasta, olijfolie met citroen en  saffraan uit de Ardennen

Eendenbil langzaam gegaard met tijm en rozemarijn bereide quinoa en linzen

Gefileerde forel met daslookrisotto

Tagliata van dunne lende, rucola,parmezaan en fritjes

 Huisbereide Linzensteak


 

 

Huisbereide nagerechten :


Rabarbercrumble

Lekkernij met ananas

Warm chocoladegebakje

Warme geitenkaas met appel- muntcoulis

Dame blanche met warme chocolade (ijscreme is niet huisbereid)

      *Al onze producten zijn vers en met de grootste zorg bereid.

 

Al onze producten zijn vers en met de grootste zorg bereid.

Onze gerechten kunnen aangepast worden, aarzel dus niet om ons uw eventuele allergieën, intoleranties of aversies mede te delen.

Lijst van de 14 allergenen :

Gluten, lactose, soja, ei, vis, schaaldier, weekdier, pindanoten, noten, selderij, mosterd, sesamzaatjes, sulfieten, lupine.

Koninklijk besluit van 13.12.2014 ter uitvoering van de reglementering ADMB in België (art. 44) licht in hoe de gebruikers moeten geïnformeerd worden over de allergenen aanwezig in de niet voorverpakte levensmiddelen.

Aangezien het niet mogelijk is alle ingrediënten op onze spijskaarten te noteren die mogelijk allergenen zijn, vragen wij u om ons, bij de bestelling, mede te delen of u allergisch bent aan één of ander product in het bijzonder.