Hôtel Des Roches ***                                                                                                                                                     

        Cugnon sur Semois

 


 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Voorgerechten :
- Marbré van eendelever, gebriocheerde toast, vijgenconfituur
en geroosterde pistachenoten (+3.00€)
- Streekham, huisbereid kruidenbrood, slaatje met noten en notenolie
- Lauw eendenlevervelouté met eitje op 63°en knapprige groenten
- Huisbereide kroketten met Orvalkaas.
- Waaier van asperges met chorizo croutons en tuinkruiden.
Hoofdgerechten :
- Parelhoen gevuld met morieltjes
- Gefileerde forel met wilde knoflookrisotto
- Gambas met verse deegwaren, olijfolie met citroen en saffraan uit de
Gaumestreek
- Eendenbout met tijm en rozemarijn
- Tagliata van dunne lende van runds
Nagerechten :
- Crumble met rabarber.
- Dame blanche met warme chocolade.
- chocolade moelleux.
- Warm geitekaas met coulis van appelen.

 

 

 

Al onze producten zijn vers (behalve de gamba’s) en zijn met de grootste zorg klaargemaakt.

 

  Stel uw eigen menu samen 

 

  1 Voorgerecht                                                      14.00€

  1 Hoofdgerecht                                                     20.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht                                   30.00€

  1 dessert                                                             7.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht + 1 dessert                     37.00€

  1 Hoofgerecht + 1 dessert                                        27.00€

  1 voorgerecht + 1 dessert                                         21.00€