Carte Printemps 2018

PRIX

 

  Stel uw eigen menu samen 

 

  1 Voorgerecht                                                      14.00€

  1 Hoofdgerecht                                                     20.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht                                   30.00€

  1 dessert                                                             7.00€

  1 Voorgerecht + 1 hoofdgerecht + 1 dessert                     37.00€

  1 Hoofgerecht + 1 dessert                                        27.00€

  1 voorgerecht + 1 dessert                                         21.00€                                     

 

 

                      Printemps 

 

 

Voorgerechten :


Streekham, ardeense mozzarella en krokante sla

Marbré van eendenlever, gebriocheerde toast, vijgenconfituur en pistachenoten (+ 3€)

Wildterrine, groetenpickles en chutney van gedroogd fruit

Ei op 63° en krokante groenten

Orvalkaaskrokketten 

 

Hoofdgerechten :


Suprême van parelhoen met morieltjes

Gamba’s met verse pasta, olijfolie met saffraan uit de Gaumestreek

Eendenbil langzaam gegaard met tijm en rozemarijn

Gefileerde forel met lookrisotto

Tagliata van dunne lende

 

Huisbereide nagerechten :

Rabarbercrumble

Lekkernij met ananas

Warm chocoladegebakje

Warme geitenkaas met appel- muntcoulis

Dame blanche met warme chocolade (ijscreme is niet huisbereid)

      *Al onze producten zijn vers en met de grootste zorg bereid.